Som en Adventskalender

Som i en Adventskalender gläntar en ny bild dagligen bakom en liten lucka. Det kreativa bygget tycks rymma en oändlig mängd luckor. De följer en väg vari varje lucka är länkad i nästa. Processen bestämmer utgångspunkten för följande bild och kreativiteten öppnar upp för dess obestämdhet. Som ett led av dominobrickor, kausalt predestinerade tillika fria att röra sig i och med att de påbörjat sin rörelse. Jag öppnar förväntansfullt lucka efter lucka. Vad gömmer sig där bakom? Vad kan jag inhämta för fynd? Vad faller ur mina händer idag? En sidodörr öppnade sig och ledde mig in på detta spår. Sidodörren är nu inte längre inom sikte. Jag har sökt mig runt minst en krök sedan dess. Jag låter mig öppna lucka 77 i denna avdelning. Med väntat och oväntat resultat. Det är avtalet med byggherren.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rolf Bjerre » Ett hav...:  ”WOW, IT is art ”

  • Marie vR » Påminner mig:  ”Jag älskar dina underfundiga, tänkvärda, mångfascetterade, naiva bilder!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-